Подання інформації про професійну діяльність

 

Нагадуємо про умови безстроковості кваліфікаційного сертифікату. 

Єдиній державна Система у сфері будівництва постійно оновлюється, поступово починає контролювати дотримання законодавчих норм, які ще донедавна були поза контролем. Наразі активується функція контролю за відсутністю перерв в роботі за фахом понад три роки. Нагадуємо виконавцям які мають кваліфікаційний сертифікат, що згідно до Закону не обмежується строк дії  сертифіката для осіб, які не мають перерви в роботі за фахом понад три роки та підвищують кваліфікацію не рідше ніж один раз на п’ять років. Відомості про дотримання цих вимог вносяться до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

З липня 2021 року  законодавство містить обов'язок виконавця інформувати про його професійну діяльність,  щороку Мінрегіону або саморегулівній організації  через електронний кабінет користувача електронної системи , протягом місяця, що настає за датою видачі кваліфікаційного сертифіката.

У разі відсутності в Реєстрі будівельної діяльності відомостей про дотримання виконавцем вимог, зазначених в абзаці першому цього пункту, програмними засобами електронної системи автоматично вноситься запис про порушення виконавцем таких вимог з одночасним відображенням на порталі електронної системи.

З метою запобігти проблемам, рекомендуємо всім (хто не подавав у 2020-2022 роках)  подати таку інформацію незалежно від дати видачі сертифікату, а у майбутньому подавати її протягом місяця з річниці видачі вам кваліфікаційного сертифікату.

Детальніше як подати можна подивитися тут - http://budex.org.ua/index.php/sertifikatsiya-personalu/sfera-diyalnosti-osp

 

Увага! Секретаріат Атестаційної архітектурно-будівельної комісії змінив місцезнаходження!  

У зв’язку з військовим станом виключені не погоджені заздалегіть особисті візити.

Максимально використовуйте  засоби зв’язку - телефон, Інтернет. 

Ми працюємо і завжди раді вас бачити, але дбайте про свою і нашу безпеку.

 

Фотогалерея



Останні новини Мінрегіону